Две първи награди за наши студенти

В навечерието на студентския празник 8 декември бяха връчени годишните награди за изявени студенти от варненските висши училища за тяхното отлично представяне в национални и международни научни прояви. Награждаването стана по време на официална церемония в Община Варна, в присъствието на кмета на град Варна, председателя на Общинския съвет, ректори на висши училища, преподаватели и студенти.

Радваме се, че в числото на наградените са двама студенти от катедра "Финанси".

В конкурса за най-добра дипломна работа на Териториалната организация на НТС - Варна, в направление „Икономически науки“ на първо място се класира Анна Грачева от специалност „Финанси“ на ИУ-Варна за дипломната ѝ работа „Fintech компаниите   алтернатива на традиционното банкиране“ с научен ръководител гл. ас. д-р Недялко Вълканов. Наградата бе връчена от проф. д-р Стефан Вачков - председател на Управителния съвет на ТО на НТС - Варна.

В област „Хуманитарни науки“ на конкурса за студентски поименни награди първо място зае Михаил Димитров, студент 3 курс, спец. „Финанси“. Наградата му бе връчена от кмета на гр. Варна г-н Иван Портних.

Поздравяваме колегите за отличното им представяне и им пожелаваме бъдещи успехи в тяхното обучение и професионална реализация!

 Повече информация за това как протече събитието и кои са останалите отличени студенти виж в репортажите на БНР – Радио Варна, "24 часа", информационна агенция „Черно море“, Дарик радио – Варна, „Нова Варна“.

галерия от събитиетоВърни се към новините